از پروژه دانشگاهی تا فروش محصول نانو به صنایع

از پروژه دانشگاهی تا فروش محصول نانو به صنایع

 

 

 

مدیر عامل شرکت دانش گستر فناوری شمس تنکابن که در حال حاضر پودر نانو ذرات اکسیدروی را تولید و به صنایع مختلف عرضه می‌کند، نقطه آغاز توسعه این فناوری را پروژه‌ای در دوره کارشناسی عنوان می‌کند که بعدها با شرکت در رویداد کارنو و گذراندن دوره‌های کارآفرینی و توانمندسازی به فکر تجاری‌سازی فناوری افتاد که سال‌ها قبل در دوره کارشناسی نیمه‌تمام مانده بود.


محمد شمسی، مدیرعامل این شرکت می‌گوید: «تقریبا چهار ماه است که خط تولید پودر نانوذرات اکسیدروی را راه‌اندازی کرده‌ایم و این محصول به تولید انبوه رسیده است. ظرفیت تولید این پودر ۲۰۰ کیلوگرم در ماه است که در حال حاضر ۱۵۰ کیلوگرم در ماه تولید و به بازار عرضه می‌کنیم.»

مهندس شمسی درباره تاریخچه توسعه این فناوری می‌گوید: «۸ سال پیش در دوره کارشناسی روی پروژه‌ای کار می‌کردیم که در آن قرار بود به روش الکترولس، نانوذرات اکسیدروی (ZnO) روی سطحی قرار داده شود. این پروژه که با هدف چاپ مقاله انجام شده بود، به من کمک کرد تا روش سنتز نانوذرات اکسیدروی را توسعه دهم. با اتمام پروژه موضوع استفاده کاربردی از اکسیدروی مسکوت ماند تا این که در سایت ستاد نانو با کاربردهای این نانوماده آشنا شدیم.»

مدیرعامل شرکت دانش گستر فناوری شمس تنکابن می‌افزاید: «با آشنایی بیشتر با پتانسیل‌های نانوذرات اکسیدروی تصمیم به تجاری‌سازی این فناوری گرفتم. در دوره‌های توانمندسازی ستاد نانو شرکت کردم و با افزایش مهارت‌های کارآفرینی و آشنایی با مباحث تجاری‌سازی به سراغ توسعه فناوری تولید صنعتی نانوذرات اکسیدروی رفتم. از کنار هم قرار دادن روش‌های مختلف و بهینه‌سازی آن‌ها، روشی با سرعت و کارایی بالا به‌دست آمد که امکان تولید صنعتی پودر نانوذرات اکسیدروی با آن روش وجود داشت.»

محمد شمسی درباره بازاریابی محصول تولید شده می‌گوید: «برای معرفی این محصول به صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی در نمایشگاه‌ها شرکت می‌کردم و به تمام غرفه‌ها مراجعه کرده و این محصول را به آن‌ها معرفی می‌کردم. به مرور ارتباط‌هایی با شرکت‌ها شکل گرفت به طوری که چند مشتری برای این محصول پیدا شد. در حال حاضر از این محصول در کرم‌های ضدآفتاب و آمیزه‌های گرانول پلیمری برای ایجاد خاصیت آنتی‌باکتریال استفاده می‌شود و این محصول به صنعت آرایشی و بهداشتی، نساجی و پلیمر عرضه شده است.»

با توجه به موفقیت در حوزه پودر اکسیدروی، این شرکت در حال توسعه نانومواد دیگری است. شرکت دانش گستر فناوری شمس تنکابن درسال ۱۳۹۶ با ایده محوری سنتز نانوذرات اکسیدی کار خود را آغاز کرده و در حال حاضر به دنبال رسوخ فناوری‌نانو در صنایع مختلف است.

 

منبع: پایگاه خبری فناوری نانو ایران

 

 

 

درباره کارنو

"کارنو" مجموعه برنامه ها و رویدادها در حوزه کارآفرینی و اشتغال است که از سال ۱۳۸۸ به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی کمک می کند تا بتوانند به شکل اثربخش تر در زیست بوم فناوری کشور نقش آفرینی کنند. در این بین مجموعه کارنو با طراحی مسیرهایی متناسب با شرایط موجود جامعه و استفاده از مشاوران و اساتید توانمند، بستری است تا شرکت های دانش بنیان بتوانند نیازهای خود در حوزه منابع انسانی را مرتفع سازند. از زیرمجموعه رویدادهای کارنو می توان به رویداد کارآفرینی کارنو، کمپ اشتغال کارنو و رویداد جابمیت با استانداردها و تاییدیه های مراکز معتبر کشور اشاره نمود.

راه‌های ارتباطی

 ادرس آدرس: تهران، کیلومتر ۲۰ جاده دماوند، پارک فناوری پردیس، خیابان نوآوری، ساختمان فن بازار

کد پستی  کد پستی:۱۶۵۴۱۲۰۰۲۱    

تلفن  شماره تماس:  ۰۹۳۰۱۸۹۸۶۴۶ - ۰۲۱۷۶۲۵۱۰۶۵

اینستاگرام  اینستاگرام: karnostartup

تلگرام  تلگرام: karnostartup

 لینکدین: karnostartup

 

پست الکترونیکی: info@karnostartup.ir

آخرین رویدادها

برونسپاری

۱۷ بهمن ۱۴۰۲