گپی با کارآفرین کارنویی: امیرحسین داودی- رییس هیات مدیره شرکت «فیدار بسپار ارک»

گپی با کارآفرین کارنویی: امیرحسین داودی- رییس هیات مدیره شرکت «فیدار بسپار ارک»

همیشه به فکر ایجاد یه کسب و کار بودم و هیچوقت روحیه کارمند محور نداشتم. ترم های آخر مقطع کارشناسی با دوستانم – میثم حاتمی و رضا کریمی – بیشتر از قبل درمورد ایجاد یک کسب و کار صحبت کردیم و حتی به موضوع شکست در شروع کسب و کار که ممکن بود با آن مواجه شویم نیز، فکر کرده بودیم اما نگران شکست نبودیم و به دنبال محک خود در زمینه کارآفرینی بودیم. من و میثم دانشجوی دانشگاه امیرکبیر و رضا دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس بودیم. تقریبا دو سال پیش، میثم پوستر رویداد کارنو را در صحن دانشگاه دید و با اصرارش در این رویداد ثبت نام کردیم.

گفتم اصرار، چراکه فکر میکردیم این رویداد هم مثل بقیه رویدادهاست و شخصی سخنرانی میکند و ما باید ساعتها به حرفهایش گوش بدهیم و در نهایت هم با یک سری اطلاعات تئوری به منزل برگردیم. وقتی رویداد شروع شد متوجه شدیم فضای طراحی شده برای اجرای این رویداد کاملا متفاوت هست و شرکت کنندگان به صورت عملی درگیر برنامه های رویداد می شوند و باید دست به کار بشن و برای موفقیت تیمی که عضوش هستند، تلاش کنند. از مهمترین قسمتهای این رویداد، تمرین کارگروهی بود که در یک زمان کوتاه از تعدادی افراد که شناخت قبلی از هم نداشتند تیمی می ساخت تا کنار هم برای رسیدن به موفقیت تلاش کنیم. با این کار یاد میگرفتیم چطور با نظرات مخالف برخورد کنیم یا چطور صحبت کنیم که موافقت دیگران رو به دست بیاریم. با صحبت ها و راهنماییهای مشاوران نسبت به ایده و بازاری که ایده میتونه داشته باشه اطلاعات زیادی کسب کردیم و تونستیم قسمتهای ۹گانه بوم مدل کسب و کار رو برای ایده گروه بنویسیم.

بعد از  رویداد، در یکی از پروژه های شرکت رایاصدرا مشغول به کار شدم و بیشتر از قبل با ستاد توسعه فناوری نانو آشنا شدم و در حوزه تبادل فناوری همکاری خود را با ستاد نانو آغاز کردم.  در همین حین به دنبال راه اندازی شرکت مان نیز بودیم.

 ایده اولیه ما یک ایده تولیدی بود که برای آن بیزینس مدل، بیزینیس پلن و FS تهیه کردیم. با سرمایه­گذار جلساتی را برگزار نمودیم. مطالعات بازار را به صورت جدی و وسیعی انجام دادیم اما در نهایت متوجه شدیم که زمان مناسبی برای شروع کار تولیدی نیست. تصمیم گرفتیم موضوع فعالیت شرکت را بر اساس نوع همکاری که با ستاد نانو داشتیم ادامه دهیم. با یک کارشناس مربوط به حوزه شخصیت شناسی شغلی، چندین جلسه برگزار کردیم و در نهایت با شناخت و درک درست از جایگاه­ها تصمیم گرفتیم که میثم سمت مدیر عامل، بنده به عنوان رییس هیات مدیره و رضا هم سمت نایب رییس را عهده­دار شوند. در نهایت در تاریخ اول آذر ۹۶ شرکت را به ثبت رساندیم.

فعالیت در حوزه کارگزاری، کار سختی بود و ما بیش از ۶ ماه در حال تجربه و آموزش بودیم که در این مدت فرصت­های زیادی را، به دلیل عدم توانایی در زمینه مهارت­های نرم در راستای رسیدن به اهداف مذاکره، از دست دادیم. هم اکنون با گذشت یکسال از تاسیس شرکت، به نقطه سر به سر رسیده­ایم. البته شروع کسب و کار ما، به سرمایه اولیه زیادی نیاز نداشت اما با وجود پروژه­های پیش­رو، پیش­بینی مان این است که تا چند وقت دیگر به مرحله رضایت نیز دست یابیم.

حرف آخرم این است که اگر کسی واقعا به دنبال پیشرفت و یادگیری باشد فارغ از نگاه کارآفرینی، می­تواند از رویداد کارنو استفاده نماید و راه درستی برای آینده شغلی­اش ترسیم کند.

درباره کارنو

"کارنو" مجموعه برنامه ها و رویدادها در حوزه کارآفرینی و اشتغال است که از سال ۱۳۸۸ به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی کمک می کند تا بتوانند به شکل اثربخش تر در زیست بوم فناوری کشور نقش آفرینی کنند. در این بین مجموعه کارنو با طراحی مسیرهایی متناسب با شرایط موجود جامعه و استفاده از مشاوران و اساتید توانمند، بستری است تا شرکت های دانش بنیان بتوانند نیازهای خود در حوزه منابع انسانی را مرتفع سازند. از زیرمجموعه رویدادهای کارنو می توان به رویداد کارآفرینی کارنو، کمپ اشتغال کارنو و رویداد جابمیت با استانداردها و تاییدیه های مراکز معتبر کشور اشاره نمود.

راه‌های ارتباطی

 ادرس آدرس: تهران، کیلومتر ۲۰ جاده دماوند، پارک فناوری پردیس، خیابان نوآوری، ساختمان فن بازار

کد پستی  کد پستی:۱۶۵۴۱۲۰۰۲۱    

تلفن  شماره تماس:  ۰۹۳۰۱۸۹۸۶۴۶ - ۰۲۱۷۶۲۵۱۰۶۵

اینستاگرام  اینستاگرام: karnostartup

تلگرام  تلگرام: karnostartup

 لینکدین: karnostartup

 

پست الکترونیکی: info@karnostartup.ir

آخرین رویدادها

برونسپاری

۱۷ بهمن ۱۴۰۲