مبارزه با چاقی و سلولیت با استفاده از فناوری نانو

مبارزه با چاقی و سلولیت با استفاده از فناوری نانو

 

مبارزه با چاقی و سلولیت با استفاده از فناوری نانو

فناوری نانو به فکر حل مشکلات زندگی شهرنشینی هم است. این روزها زندگی شهرنشینی و ماشینی و تغییر الگوهای تغذیه ­ای باعث اضافه وزن افراد بسیار زیادی شده است. این اضافه وزن گاهی به صورت سلولیت ظاهر می شود که از بین بردن آن کار دشواری است.

سلولیت چیست؟

انباشتگی چربی و مواد زائد بصورت برجستگی ها زیر پوست را سلولیت می گویند "ظاهری شبیه پوست پرتقال".

نواحی تشکیل سلولیت: 

-         رانّ

-         باسن

-         شکم

-         پهلو

-         قسمت پشت و داخل بازو

-         قسمت های داخلی زانو

-         شانه ها، پشت گردن و حتی مچ پا...

معرفی لباس های ضد سلولیت با فناوری نانو:

از این رو محققان دانشگاه صنعتی اصفهان، برای نخستین بار لباس ضد سلولیت فشارنده با اثر میکروماساژ و قابلیت شارژ مجدد نانویی را طراحی و تولید کرده اند. این پروژه به صورت مشترک میان آقایان دکتر اکبر خدامی دانشیار دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و دکترمجید راستی اردکانی فوق تخصص جراحی پلاستیک به همراه چهار محقق دیگر این گروه انجام پذیرفته که در ادامه به تشریح این طرح می پردازیم.

این منسوجات تولید شده عملکردی مشابه با کرم­های آرایشی یا لوسین­های مورد استفاده در زندگی روزمره را دارا هستند. منسوجات به دلیل تماس مستقیم با پوست، می­توانند حاوی انواع مواد فعال با ویژگی مراقبت از پوست باشند به گونه ای که مواد فعال درون خود را در حین تماس با بدن آزاد نمایند تا جذب پوست شود.

منسوج تولید شده در این طرح پژوهشی در مقایسه با سایر محصولات آرایشی - بهداشتی که اثرگذاری کوتاه مدت دارند، می­توانند به عنوان پوست دوم، در ضمن تماس طولانی مدت با بدن، مواد فعال خود را به صورت تدریجی رها و ضمن افزایش اثر مراقبت از پوست، مشکل چاقی و بروز سلولیت را برطرف کنند که برای اولین بار در کشور توسط این گروه فناور با تکنولوژی نانو تولید شده است.

پیش از این، محصولات آرایشی - بهداشتی حاوی مواد چربی سوز به صورت کرم، ژل، لوسیون و روغن ­های لاغری به بازار عرضه شده است اما استفاده مداوم از آن­ها نیازمند صرف وقت و هزینه زیاد است. به علاوه نمونه­های خارجی این محصول که از فناوری میکروکپسول­های حاوی مواد شیمیایی بهره برده­اند، ضمن داشتن عوارض جانبی، مدت زمان اثرگذاری آن­ها محدود است.

اما در این طرح مواد فعال چربی سوز طبیعی بارگذاری شده است که تنها با پوشیدن و در اثر اصطکاک حاصل از برقراری تماس با بدن، با کمک یک سیستم رهایش کنترل شده نسبت به شرایطی چون pH و دمای بدن ، آزاد و به پوست نفود می­کنند.

علاوه بر استفاده از الیاف طبیعی مانند پنبه که ضمن سازگاری با پوست سبب بروز خاصیت کشسانی محصول می­شود، قسمت داخلی آن به گونه­ای طراحی شده است که با توجه به نوع بافت، اثر میکرو­ماساژ داشته و با محکم نگه داشتن اندام تحت پوشش، ضمن تسهیل چربی سوزی، ظاهری متناسب را ارائه می نماید.

انواع منسوجات ضد سلولیت با فناوری نانو:

این منسوجات لاغری می­تواند به صورت شلوارک، شلوار، گن­های شکمی، گن­های سرتاسری (از نوک پا تا شانه­ها، از زانو تا زیر سینه، از زانو تا شانه­ها)، در هشت اندازه  و رنگ مختلف تولید و به بازار عرضه شوند.

ستاد توسعه فناوری نانو:

با توجه به فناوری نانو و رسوخ آن در علوم مختلف ستاد توسعه فناوری نانو در ایران با حمایت از طرح ها و اختراعات مختلف با تکنولوژی نانو، سعی در گسترش این علم در شاخه های مختلف و صنعتی سازی محصولات نانویی دارد. از این خبر خوشحال کننده این است که ایران رتبه ی چهارم را در علم فناوری نانو به خود اختصاص داده است.

 

 

درباره کارنو

"کارنو" مجموعه برنامه ها و رویدادها در حوزه کارآفرینی و اشتغال است که از سال ۱۳۸۸ به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی کمک می کند تا بتوانند به شکل اثربخش تر در زیست بوم فناوری کشور نقش آفرینی کنند. در این بین مجموعه کارنو با طراحی مسیرهایی متناسب با شرایط موجود جامعه و استفاده از مشاوران و اساتید توانمند، بستری است تا شرکت های دانش بنیان بتوانند نیازهای خود در حوزه منابع انسانی را مرتفع سازند. از زیرمجموعه رویدادهای کارنو می توان به رویداد کارآفرینی کارنو، کمپ اشتغال کارنو و رویداد جابمیت با استانداردها و تاییدیه های مراکز معتبر کشور اشاره نمود.

راه‌های ارتباطی

 ادرس آدرس: تهران، کیلومتر ۲۰ جاده دماوند، پارک فناوری پردیس، خیابان نوآوری، ساختمان فن بازار

کد پستی  کد پستی:۱۶۵۴۱۲۰۰۲۱    

تلفن  شماره تماس:  ۰۹۳۰۱۸۹۸۶۴۶ - ۰۲۱۷۶۲۵۱۰۶۵

اینستاگرام  اینستاگرام: karnostartup

تلگرام  تلگرام: karnostartup

 لینکدین: karnostartup

 

پست الکترونیکی: info@karnostartup.ir

آخرین رویدادها

برونسپاری

۱۷ بهمن ۱۴۰۲